Puppytraining

Wanneer kan je starten met puppytraining.

Het beste is om vanaf de 8e week (dus in principe wanneer je de hond in huis hebt) te starten met de puppycursus. Door vroeg te beginnen met puppy training kun je gewenst gedrag aanleren. Hoe fijn is het dan als je hond al een stabiele basis heeft liggen?

Waarom zou je puppytraining volgen.

Een puppytraining geeft een goede start voor de omgang met je hond. Je leert al snel de manieren en gewoontes van je hond te herkennen. Wat en waarom jouw pup doet wat hij doet, en hoe hierop te reageren. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met de socialisatie en training van je hond.

Je leert tijdens de puppytraining de basis beginselen zoals zit en blijf. Maar besteden wij ook aandacht aan de opvoeding, regels en grenzen, en het aangaan van bepaalde situaties of juist het vermijden hiervan. Daarnaast is het zo dat een puppycursus en vervolgcursussen geen garantie zijn voor een hond die goed luistert. Hier komt namelijk meer bij kijken. Ook kan een puppytraining volledig aangepast worden aan jouw wensen.

Individuele puppytraining

Ik ben een voorstander van individuele puppytraining omdat ik jou en je hond op deze manier alle aandacht kan geven welke nodig is. De puppytraining kan plaats vinden bij jou in de omgeving of elders. Jullie maken op deze manier tijdens de puppytraining kennis met andere mensen, honden, verkeer enz.

Amber Hondentraining leert jou o.a:

  • Samen te werken met je hond dmv positieve beloning
  • Te werken vanuit rust
  • Hondentaal te begrijpen
  • In te ‘springen’ en te reageren in elke situatie, hierdoor leer jij wat jouw hond nodig heeft in bepaalde situaties
  • Je zult zoveel meer gaan leren dan alleen maar commando’s!
  • Je hond groeit op als een stabiele, vrolijke en fijne hond

Voor meer informatie zie tarieven.
Heb je nog vragen of wil jij je aanmelden voor de puppytraining stuur dan een WhatsApp 06 23131880, of een email naar info@amber-hondentraining.nl