Probleemgedrag begeleiding

Je kunt gebruik maken van probleemgedrag begeleiding als je intensievere hulp wil. Bij probleemgedrag begeleiding, begeleid ik jou en je hond bij jou thuis of in de eigen omgeving en pakken we samen het probleem aan.
Het is belangrijk om de reden voor het probleemgedrag van je hond te achterhalen. Zodat er passend probleemgedrag begeleiding kan worden gegeven.

Om het probleem op te lossen gaat het meestal niet om het afleren van het ongewenste gedrag, maar om het aanleren van het gewenste gedrag.

Door de juiste omstandigheden te creƫren en jou en je hond te begeleiden lokken we samen het gewenste gedrag bij je hond uit. Dit geeft jou de kans om je hond op het juiste moment te belonen, en zo zijn nieuwe gedrag positiever te maken dan het probleemgedrag.
Bij probleemgedrag is juist een individuele behandelplan nodig. Aangepast aan jouw situatie, je hond en zijn gedragsprobleem.

Het is voor een goed resultaat van belang dat je buiten onze trainingen samen ook zelf dagelijks met je hond traint.
Op die manier bouwt je aan een betere band met je hond en is het voor jou als hondeneigenaar ook duidelijk dat het gedrag van je hond van jouw gedrag afhangt.

Je kunt altijd feedback van mij verwachten indien nodig.
Tijdens de probleemgedrag begeleiding zal er dieper worden ingegaan op het probleemgedrag van uw hond.

Prijzen vind je op de website onder tarieven.

Wil je meer informatie ontvangen, een afspraak maken of heb je nog vragen, stuur dan een email naar; info@amber-hondentraining.nl