Probleemgedrag begeleiding

U kunt gebruik maken van probleemgedrag begeleiding als u intensievere hulp wil.
Bij probleemgedrag begeleiding, begeleid ik u en uw hond bij u thuis of in de eigen omgeving en pakken we samen het probleem aan.
Het is belangrijk om de reden voor het probleemgedrag van uw hond te achterhalen. Zodat er passend probleemgedrag begeleiding kan worden gegeven.

Om het probleem op te lossen gaat het meestal niet om het afleren van het ongewenste gedrag, maar om het aanleren van het gewenste gedrag.

Door de juiste omstandigheden te creëren en u en uw hond te begeleiden lokken we samen het gewenste gedrag bij uw hond uit. Dit geeft u de kans om uw hond op het juiste moment te belonen, en zo zijn nieuwe gedrag positiever te maken dan het probleemgedrag.
Bij probleemgedrag is juist een individuele behandelplan nodig. Aangepast aan uw situatie, uw hond en zijn gedragsprobleem.

Het is voor een goed resultaat van belang dat u buiten onze trainingen samen ook zelf dagelijks met uw hond traint.
Op die manier bouwt u aan een betere band met uw hond en is het voor u als hondeneigenaar ook duidelijk dat het gedrag van uw hond van uw gedrag afhangt.

U kunt altijd feedback van mij verwachten indien nodig.
Tijdens de probleemgedrag begeleiding zal er dieper worden ingegaan op het probleemgedrag van uw hond.

Probleemgedrag begeleiding bestaat uit een intake en een eerste ‘les’ van totaal 90 minuten.
Prijzen vind u op de website onder tarieven.

Wilt u meer informatie ontvangen, een afspraak maken of heeft u nog vragen, stuur dan een email naar; info@amber-hondentraining.nl