Gedragsadvies

Wanneer Gedragsadvies?
U kunt om hulp dmv gedragsadvies vragen als het gedrag dat uw hond laat zien voor u als ongewenst wordt beschouwd, maar ook het gedrag dat u voor de hond als vervelend ervaart. En u niet meer weet hoe dit zelf bij te sturen, oftewel te veranderen.

Door mijn hulp in te schakelen kan dit op een professionele wijze aangepakt worden.

Na het maken van een afspraak kom ik bij u thuis of op een andere afgesproken locatie. Ik zal u en eventuele andere betrokkenen enkele vragen stellen en het gedrag van de hond observeren. De afspraak bestaat uit een intake en een trainingsadvies. Dit trainingsadvies krijgt u tijdens het consult van mij waarmee u meteen aan de slag kunt.

Het gedragsadvies consult neemt ongeveer anderhalf a twee uur in beslag. Na het gedragsadvies heeft u genoeg informatie van mij ontvangen om geheel zelfstandig met uw hond aan de slag te gaan, en het gedrag van uw hond positief te veranderen. Enkele dagen na het gedragsadvies consult ontvangt u van mij een verslag van wat er besproken is, en kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Wat is o.a ongewenst gedrag?
-agressief/onvriendelijk gedrag naar honden, mensen en andere dieren
-niet alleen thuis kunnen zijn (verlatingsangst)
-angst voor geluiden en objecten
-abnormaal gedrag
-trekken aan de lijn
-ongehoorzaamheid
-overmatig blaffen

Het is voor mij van belang dat u tijdens de 2 maanden na het gedragsadvies consult mij telefonisch of schriftelijk op de hoogte blijft houden van het gedrag van uw hond zodat ik u indien nodig kan bijsturen en voorzien van tips en advies.

Vind u het toch prettiger om na een gedragsadvies een intensievere begeleiding te krijgen, dan is het mogelijk om voor probleemgedrag advies of privéles  te kiezen.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of een afspraak maken; info@amber-hondentraining.nl