Gedragsadvies-Probleemgedrag

Help ik heb een probleem met mijn hond!

Het kan voorkomen dat je hond gedrag laat zien waar je niet blij mee bent. Als je niets met het gedrag doet, dan zal dit gedrag zich blijven laten zien en het negatieve gedrag kan zelfs verergeren.

Negatief gedrag is voor jou niet prettig, maar ook je hond zal zich hierbij niet prettig voelen. Negatief gedrag gaat niet vanzelf over!

Het negatieve gedrag van de hond omzetten naar positief gedrag begint bij de eigenaar van de hond. Bij jou dus. Als je dat gaat zien en begrijpen dan zal je bemerken dat je het negatieve gedrag in minuten kan omzetten naar positief gewenst gedrag.

Als je onzeker bent of je je hond onder controle hebt of je weet niet zo goed hoe je één en ander aanpakt met je hond, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. In veel van de gevallen is één consult voldoende om de grootste problemen direct op te lossen. In 90 min tijd leer je hoe je je hond weer onder controle kunt krijgen en vooral onder controle te houden.

Tijdens een gedragsadvies consult leer ik jou in 90 min tijd om je hond beter te begrijpen en tijdens het gedragsadvies consult krijg je tips & adviezen die nodig zijn om het probleemgedrag van je hond te om te zetten naar gewenst gedrag. Je kan hiermee meteen aan de slag en zal al snel resultaat merken. Mocht er meer ondersteuning nodig zijn of wil je liever met Amber Hondentraining samen verder werken aan het gedrag van je hond dan is dit ook mogelijk (kijk hiervoor bij Tarieven en meer informatie). Je hebt dan de keuze uit 2 of 8 lessen.

14 dagen na het consult krijg je van mij een verslag toegestuurd waarop je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Weet je niet wat voor jou en je hond het meest geschikt is leg dan het probleem aan mij voor dan bekijk ik wat in jullie situatie de beste keus is.

Wil je meteen een afspraak maken of heb je nog vragen stuur dan een WhatsApp naar: 06-23131880 of een email: info@amber-hondentraining.nl