Fotolezing persoon & dier

Je kunt bij mij terecht voor een gesprek met je dier maar ook voor een gesprek met een (overleden) persoon.

Communiceren met dieren oftewel Dierentolken is een prachtig, bijzonder middel om tot een beter begrip van o.a je (huis)dier te komen.
Het kan de band tussen jullie beiden verstevigen en waar nodig zelfs verbeteren. Een gesprek met een dier kan goed inzicht geven in de oorzaak van bepaald gedrag, onverklaarbare symptomen of ziekte.

Communiceren is gebaseerd op het werken met energie. Ieder voorval, iedere gedachte en iedere ervaring is eigenlijk niets anders dan het ontvangen en uitzenden van energie.
Door af te stemmen op de energie van een persoon/dier kan beeld, geluid, geur, reuk, tast en emotie uitgewisseld worden.
Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal.

Contact leggen kan op afstand gedaan worden. Dit gebeurd meestal met behulp van een foto waar het dier of de persoon bij voorkeur alleen op staat, andere dieren of mensen op de foto kunnen het gesprek beïnvloeden. Heeft u geen foto dan volstaat ook een voorwerp welke van uw dier of van de persoon geweest is. (Beide is niet noodzakelijk maar het maakt het communiceren soms makkelijker). Daarnaast ontvang ik ook graag de naam en geslacht van het dier of persoon en de vragen welke jij wilt stellen.

Het is niet nodig in de directe omgeving van het dier of persoon te zijn om contact te maken. Al woont deze aan de andere kant van de wereld dan maakt dit nog geen verschil. Als het dier of persoon ervoor open staat, kan ik vragen stellen aan en krijg ik antwoord van het dier of persoon. In de meeste gevallen zal je dier reageren met specifieke, controleerbare details die jou het vertrouwen geven om te weten dat ik echt met hen ‘praat’.

Waarvoor zou je bijvoorbeeld een fotolezing kunnen aan vragen?

  • Bij gedrag en andere problemen van dieren.
  • Er een nieuwe huisgenoot komt en je wilt weten wat je dier er van vindt.
  • Het dier angstig is en je begrijpt niet waarom of waarvoor.
  • Als je het verleden van je dier wilt weten.
  • Als je gewoon wilt weten hoe het dier zich bij jou voelt.
  • Voor contact met je overleden dier.
  • Bij onduidelijke gezondheidsklachten van je hond, of ander dier.
  • Bij de vraag of een dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daarbij hulp nodig heeft.
  • Er zijn nog onafgedane zaken. Je hebt niet meer de mogelijkheid gehad om een bericht aan je dier of geliefd persoon door te geven en wil dat alsnog doen.

Het gesprek kan echter nooit dienen als vervanging van een onderzoek bij een Dierenarts.
Ik kan geen medische klachten verhelpen, maar alleen klachten die het dier ervaart doorgeven.
Ik ben louter een ‘doorgeefluik’ en geen Dierenarts.

Je kunt bij mij terecht voor een gesprek met je dier maar ook voor een gesprek met een (overleden) persoon. De prijzen vind je op de website onder tarieven.

De uitkomst van het consult bespreek ik per email, WhatsApp of via een telefonisch gesprek al gelang naar waar jouw voorkeur naar uit gaat. (Muv een consult op locatie dan krijgt je het meteen te horen). Je ontvangt van mij altijd een schriftelijk verslag, zodat je alles op papier hebt staan en altijd terug kunt lezen.

Wilt je een fotolezing voor een dier of persoon aanvragen, of heb je nog vragen stuur dan een bericht naar; info@amber-hondentraining.nl of een WhatsApp 06-23131880.